• Gratis fragt v. DKK 500
  • Hurtig levering
  • Sikker e-handel
Cloud Zoom small image

Ansigtsmaske med 24 karat guld

DKK 335,00 251,25
25.00%

Turbliss tørvemaske med guldstøv

Denne maske er meget speciel da humussyrer i tørven og 24K guldpulver forynger huden! Guldet er knust til så små stykker at guldioner trænger gennem huden og bidrager til produktion af elastin, mens tørv-molekyler hjælper med at producere kollagen.

Ren mikroniseret balneologisk tørv beriget med 24K guld der udglatter eksiterende rynker og hvis anvendt regelmæssigt, forhindrer nye rynker.

 

Denne tørvemaske sinker processen af aldersrelateret fald i produktionen af kollagen i huden. Guld ioner stimulerer cellestofskiftet og hjælper med at opretholde fugtbalancen. Guld reducerer hudens modtagelighed for infektioner og allergi og bidrager dermed til regenerering af hudens væv. Masken øger produktionen af elastin i fibroblastere som hjælper huden med at bevare dens elasticitet og tonicitet.

Effektiv anti-aging behandling, der hjælper med at lysne pigmentpletter, helbreder problematiskhud, lindrer acne og psoriasis, reducerer overfølsomhed og giver huden en smuk glød. Masken accelerer hudens stofskifte, giver energi og revitaliserer huden.

 

Dokumenteret effekt. 100% fri forkonserveringsmidler. 100% naturlig.

Ingredienser: balneologisk tørv (terapeutisk tørv)*, 24K guld

Personer der købte denne købte også:

Relaterede varer

×

Varen er nu tilføjet til kurven