• Gratis fragt v. DKK 500
  • Hurtig levering
  • Sikker e-handel
AKTIVT KUL

Aktivt kul - ren velvære

Sort of Coal - Aktivt kul som naturligt renser bl.a. vand, køleskabet mm. Lad naturens eget rensende element blive en del af din dagligdag og byd naturen velkommen indenfor. Aktivt kul fra Sort of coal er fuldstændig økologiske. Kullet er SLS/SLES, parabene og DEA fri.


Aktivt rensende kul


I dagligdagen gør vi ofte brug af de rensende kvaliteter i aktivt kul uden at tænke over det. Aktivt kul beskytter os for eksempel i gamasker, vandfiltre, luftrensningsanlæg, og selv på skadestuen bruges aktivt kul for at redde folk fra forgiftninger. Her er det aktive kul integreret i moderne industriprodukter, der er udviklet på baggrund af en meget gammel viden om kullets evner.

Sort of Coal har udviklet en række produkter til dig og dit hjem, som alle er af håndlavet aktivt kul. Vi har valgt af føre Kuro Cube til rensning af køleskabet, Kishu Binchotan til rensning af vand, Kuro Powder som anvendes i madlavning, Shiro Shampoo som renser og styrker hår og hovedbund samt et smukt smykke Binchotan Beads Bracelet som siges at have en positiv effekt på humøret.

×

Varen er nu tilføjet til kurven